Home

Header

CIB Vlaanderen reikt dit jaar voor de dertiende keer de Real Estate Awards uit. Met deze awards bekroont, inspireert en stimuleert de beroepsorganisatie het ondernemerschap in de vastgoedsector.

De awards worden uitgereikt op donderdag 23 mei 2019 in Brussel.

Vastgoedondernemer van het jaar

Het is niet meer mogelijk om je kandidaat te stellen of om een kandidaat voor te dragen voor de editie 2019. De finalisten worden binnenkort bekendgemaakt op deze website. Vanaf donderdag 2 tot en met donderdag 16 mei kunnen alle BIV-erkende vastgoedmakelaars en -beheerders online stemmen. Wil je weten wie de Vastgoedondernemer van het Jaar wordt? Schrijf je nu in voor de uitreiking.

Met de Real Estate Award Vastgoedondernemer van het Jaar bekroont en stimuleert CIB Vlaanderen succesvol ondernemerschap in de vastgoedsector.

De Vastgoedondernemer van het Jaar is een gevestigde waarde in de sector, en staat reeds vele jaren aan het hoofd van een vastgoedkantoor. Hij of zij beschikt niet alleen over commerciële skills, maar is ook administratief en juridisch onderlegd. Kortom, een ondernemer in hart en nieren met een gezonde portie lef en de nodige ervaring.

Elke Vlaamse of Brusselse vastgoedmakelaar of -beheerder die vijf jaar of langer zaakvoerder is van een vastgoedkantoor en vijf jaar of langer BIV-titularis is, kan deelnemen.

Mogelijks behoor je tot geen van beide categorieën (Vastgoedbelofte of Vastgoedondernemer). Je bent bijvoorbeeld al meer dan vijf jaar BIV-titularis, maar bent pas sinds twee jaar zaakvoerder. In dit geval zal de jury beslissen in welke categorie je thuishoort.

Deelname aan de Real Estate Awards blijft confidentieel. Enkel de finalisten worden bekendgemaakt.

De genomineerden van 2018.
De genomineerden van 2017.
De genomineerden van 2016.
De genomineerden van 2015.
De genomineerden van 2014.