Home

Header

CIB Vlaanderen reikt dit jaar voor de dertiende keer de Real Estate Awards uit. Met deze awards bekroont, inspireert en stimuleert de beroepsorganisatie het ondernemerschap in de vastgoedsector.

De awards worden uitgereikt op donderdag 23 mei 2019 in Brussel.

Vastgoedbelofte van het jaar

Het is niet meer mogelijk om je kandidaat te stellen of om een kandidaat voor te dragen voor de editie 2019. De finalisten worden binnenkort bekendgemaakt op deze website. Vanaf donderdag 2 tot en met donderdag 16 mei kunnen alle BIV-erkende vastgoedmakelaars en -beheerders online stemmen. Wil je weten wie de Vastgoedbelofte van het Jaar wordt? Schrijf je nu in voor de uitreiking.

Met de Real Estate Award Vastgoedbelofte van het Jaar bekroont en stimuleert CIB Vlaanderen beloftevol ondernemerschap in de vastgoedsector.

De Vastgoedbelofte van het Jaar is een nieuwkomer in de sector die recent een eigen zaak heeft opgestart of een zaak heeft overgenomen. Hij of zij beschikt niet alleen over commerciële skills, maar is ook administratief en juridisch onderlegd. Kortom, een dynamische en ambitieuze starter met een ondernemende toekomstvisie.

Elke Vlaamse of Brusselse vastgoedmakelaar of -beheerder die minder dan vijf jaar zaakvoerder is van een vastgoedkantoor en minder dan vijf jaar BIV-titularis is, kan deelnemen.

Mogelijks behoor je tot geen van beide categorieën (Vastgoedbelofte of Vastgoedondernemer). Je bent bijvoorbeeld al meer dan vijf jaar BIV-titularis, maar bent pas sinds twee jaar zaakvoerder. In dit geval zal de jury beslissen in welke categorie je thuishoort.

Deelname aan de Real Estate Awards blijft confidentieel. Enkel de finalisten worden bekendgemaakt.

De genomineerden van 2018.
De genomineerden van 2017.
De genomineerden van 2016.
De genomineerden van 2015.
De genomineerden van 2014.