Home

Header

CIB Vlaanderen reikte op donderdag 23 mei 2019 voor de dertiende keer de Real Estate Awards uit. Met deze awards bekroont, inspireert en stimuleert de beroepsorganisatie het ondernemerschap in de vastgoedsector.

Benieuwd wie met een prijs ging lopen? Ontdek de winnaars hier.

Ik stel mij kandidaat

  • Lees het wedstrijdreglement aandachtig vooraleer je je kandidatuur indient.
  • Je dient je afgewerkte kandidatuur uiterlijk op vrijdag 5 april 2019 om middernacht in via de website.
  • De jury zal op basis van deze schriftelijke kandidaatstellingen een selectie deelnemers nomineren. Indien je geselecteerd bent, mag je je kandidatuur verder komen toelichten en verdedigen voor de jury.
  • Je houdt je beschikbaar voor dit gesprek met de jury op vrijdag 26 april en voor de uitreiking op donderdag 23 mei . Je bent op beide data in eigen persoon aanwezig. Wie niet in eigen persoon aanwezig kan zijn, wordt van deelname uitgesloten.
  • Uiterlijk op vrijdag 19 april ontvang je een schriftelijk bericht waarin staat vermeld of je al dan niet geselecteerd bent. De jury kan voorafgaand aan het gesprek om bijkomende informatie vragen.
  • Wij verwachten dat je alle vragen volledig en correct invult. CIB Vlaanderen garandeert de vertrouwelijkheid van de verstrekte gegevens.
  • Je ontvangt een bevestiging van je kandidatuur met kopie van het deelnameformulier in je maibox. Vind je de mail niet terug, check dan even je spamfolder.
  • Hulp nodig of vragen? Contacteer ons op rea@cib.be of 09 242 49 97.
1. Persoonlijke gegevens
2. Bedrijfsgegevens
3. Activiteiten
4. Personeel

Aantal personen werkzaam in het kantoor:

5. Financiën
6. Communicatie & marketing
7. Innovatie
8. Ondernemersverhaal
9. Deelname
10. Extra stukken

Voeg bij je dossier alle nodige stukken toe ter versterking van je kandidatuur (curriculum vitae, businessplan, jaarrekening, flyer, brochure, klantenreviews, foto’s, …). Uitsluitend stukken die via de website worden doorgestuurd, worden aanvaard.

Maximum capaciteit van 100MB per file
11. Ondertekening

Je ontvangt een bevestiging van je kandidatuur in je mailbox. Vind je de mail niet terug? Check dan even je spamfolder. Mogelijk is de mail daar terechtgekomen.