Header

Donderdagavond 1 juni reikte de Confederatie van Immoberoepen de Real Estate Awards uit. Met deze awards bekroont, inspireert en stimuleert CIB Vlaanderen het ondernemerschap in de sector.

Benieuwd wie met een prijs ging lopen? 

Pieter Pourbusprijs

De Pieter Pourbusprijs gaat naar een politicus of organisatie die zich positief inzet voor de vastgoedsector in Vlaanderen.

Het Directiecomité van CIB Vlaanderen kende de prijs dit keer toe aan minister van Justitie Koen Geens voor zijn initiatieven ter verbetering en vereenvoudiging van de wet op de mede-eigendom. Minister Geens toonde zich vereerd en waardeerde de constructieve houding van de werkgroep die haar tanden in de hervorming zette. “Dat de werkgroep erin geslaagd is, ondanks de vaak tegengestelde belangen van de vertegenwoordigers, op vele punten tot een consensus te komen, is bijzonder fijn om vast te stellen." De minister had ook goed nieuws te verkondigen. "De beleidsaanbevelingen werden intussen omgezet in een voorontwerp van wetswijziging. De bedoeling is de wet te laten stemmen voor het einde van dit jaar.”