Header

Donderdagavond 31 mei reikte CIB Vlaanderen de Real Estate Awards uit. Met deze awards bekroont, inspireert en stimuleert CIB Vlaanderen het ondernemerschap in de vastgoedsector.

Benieuwd wie met een prijs ging lopen?

Jury 2018

Een professionele en onafhankelijke jury beoordeelt de ingediende kandidaturen.

Meester Rob De Koninck - voorzitter van de jury
Advocaat-vennoot Ardent Advocaten

Rob De Koninck studeerde in 1991 af aan de rechtsfaculteit van de KU Leuven. Hij is vandaag advocaat-vennoot bij Ardent Advocaten, waar hij gespecialiseerd is in vastgoedrecht. Daarnaast is hij gespecialiseerd in toerisme- en reisrecht. Rob De Koninck is eveneens juridisch adviseur voor CIB Antwerpen en voor het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV). Sinds 2004 is hij docent voor VIVO. Hij is een veelgevraagd spreker voor opleidingen bij Kluwer, KU Leuven, het BIV en Infotopics.

 

Gert Peeters
Coördinator sectoren UNIZO/Federatie Vrije Beroepen

Gert Peeters studeerde rechten aan de KU Leuven. Hij werkte als advocaat aan de balie van Mechelen en werd in 2008 juridisch adviseur bij de Federatie Vrije Beroepen. Daar was hij onder andere actief in het overleg dienstverleners bouw en zette een werking op poten rond alle Ordes en Instituten van de vrije beroepen. Sinds twee jaar is hij coördinator van de sectorwerking die UNIZO en de Federatie Vrije Beroepen aanbieden aan de meer dan 120 aangesloten sectororganisaties, waaronder CIB Vlaanderen.

 

Mieke Vavedin
Sr. Sales Manager Real Estate Development EDF Luminus

Na haar rechtenstudies aan de KU Leuven begon Mieke Vavedin haar loopbaan als advocate in economisch recht. In 2011 ging ze aan de slag bij EDF Luminus waar ze onder andere als legal manager verschillende acquisities succesvol heeft begeleid. In september vorig jaar koos zij voor een nieuwe uitdaging en maakte de overstap naar de salesorganisatie met een specifieke focus op de verdere uitbouw van het real estate segment.

 

Eric Cloes
Hoofdredacteur Ik Ga Bouwen & Renoveren Roularta Media Group

Eric Cloes is architect van opleiding. Na tien jaar activiteit als zelfstandig architect ging hij aan de slag bij Reynaers Aluminium als architect consultant. Tijdens de veertien jaar dat hij er werkte, groeide hij uit tot internationaal marketing directeur. Dezelfde functie oefende hij vervolgens uit bij Renson Ventilation van 2004 tot 2006. Daarna ging hij aan de slag bij Roularta Media Group, waar hij de leiding van het magazine Ik Ga Bouwen & Renoveren overnam. Hij is ondertussen reeds elf jaar jaar hoofdredacteur van dit magazine.

 

Walter Devlies
Bestuurder Verimass/Bestuurder CIB Vlaanderen/Laureaat Georges De Wandeleerprijs 2007

Walter Devlies is gedelegeerd bestuurder van het vastgoedkantoor Verimass in Leuven. Hij is bestuurder van CIB Vlaanderen en was van 1998 tot 2006 voorzitter van CIB Vlaams-Brabant Brussel. Hij is ook actief binnen het Sociaal Fonds 323 en het Paritair Comité 323 voor de Vastgoedsector. Hij is tevens actief binnen het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) in de werkgroep mede-eigendom en als plaatsvervangend lid in de Uitvoerende Kamer. In 2007 ontving hij de Georges De Wandeleerprijs.

 

Roel Druyts
Gedelegeerd Bestuurder Hillewaere Groep/Vastgoedondernemer 2017

Roel Druyts studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen aan de UFSIA in Antwerpen. In 2002 richtte hij als 25-jarige zijn eigen vastgoedkantoor op onder de naam ‘Hillewaere & Partners’ in Turnhout. In 2007 deed hij de eerste van verschillende overnames. Vandaag telt Hillewaere Groep 65 medewerkers in België en 10 in Nederland verspreid over 9 vastgoedkantoren, 2 verzekeringskantoren, een volmachtbedrijf en een kredietbemiddelingsbedrijf. Vorig jaar werd Roel verkozen tot Vastgoedondernemer van het Jaar.