Header

Donderdagavond 1 juni reikte de Confederatie van Immoberoepen de Real Estate Awards uit. Met deze awards bekroont, inspireert en stimuleert CIB Vlaanderen het ondernemerschap in de sector.

Benieuwd wie met een prijs ging lopen? 

Jury 2017

Een professionele en onafhankelijke jury beoordeelt de ingediende kandidaturen.

Meester Rob De Koninck - voorzitter van de jury
Advocaat-vennoot Ardent Advocaten

Rob De Koninck studeerde in 1991 af aan de rechtsfaculteit van de KU Leuven. Hij is vandaag advocaat-vennoot bij Ardent Advocaten, waar hij gespecialiseerd is in vastgoedrecht. Daarnaast is hij gespecialiseerd in toerisme- en reisrecht. Rob De Koninck is eveneens juridisch adviseur voor CIB Antwerpen en voor het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV). Sinds 2004 is hij docent voor VIVO. Hij is een veelgevraagd spreker voor opleidingen bij Kluwer, KU Leuven, het BIV en Infotopics.

 

Jan Sap
Directeur-generaal Unizo/Secretaris-generaal Federatie Vrije Beroepen

Jan Sap studeerde rechten aan de KU Leuven. Hij specialiseerde zich vervolgens in het economisch recht. Hij begon zijn carrière als advocaat. Sinds 1997 werkt hij voor Unizo. Tot 2003 werkte hij als juridisch adviseur op de studiedienst. Daarna werd hij adjunct-directeur en sinds 2006 is hij directeur-generaal. Sinds 2009 is hij tevens secretaris-generaal van de Federatie Vrije Beroepen.

 

Eric Cloes
Hoofdredacteur Ik Ga Bouwen & Renoveren Roularta Media Group

Eric Cloes is architect van opleiding. Na tien jaar activiteit als zelfstandig architect ging hij aan de slag bij Reynaers Aluminium als architect consultant. Tijdens de veertien jaar dat hij er werkte, groeide hij uit tot internationaal marketing directeur. Dezelfde functie oefende hij vervolgens uit bij Renson Ventilation van 2004 tot 2006. Daarna ging hij aan de slag bij Roularta Media Group, waar hij de leiding van het magazine Ik Ga Bouwen & Renoveren overnam. Hij is nu reeds bijna tien jaar hoofdredacteur van dit magazine.

 

Koen Van Hove
Partnership Manager Proximus

Koen Van Hove heeft een Master Marketing gevolgd aan de Solvay Business School. Hij startte zijn loopbaan bij een KMO (Micrologic), proefde vervolgens van een middelgroot bedrijf (Olivetti) en werkt sinds 1999 bij Proximus. Bij Proximus bekleedde hij verschillende marketingfuncties en had hij een centrale rol bij de lancering van breedband internet, Proximus TV, geo-lokale campagnes en de telecom-pakketten. Vandaag is hij verantwoordelijk voor de partnerships in onder meer de vastgoedsector.


Walter Devlies
Bestuurder Verimass - Bestuurder CIB Vlaanderen/Laureaat Georges De Wandeleerprijs 2007

Walter Devlies is gedelegeerd bestuurder van het vastgoedkantoor Verimass in Leuven. Hij is bestuurder van CIB Vlaanderen en was van 1998 tot 2006 voorzitter van CIB Vlaams-Brabant Brussel. Hij is ook actief binnen het Sociaal Fonds 323 en het Paritair Comité 323 voor de Vastgoedsector. Hij is tevens actief binnen het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) in de werkgroep mede-eigendom en als plaatsvervangend lid in de Uitvoerende Kamer. In 2007 ontving hij de Georges De Wandeleerprijs.

 

Marleen De Vijt
Managing Partner Azull Benelux/Vastgoedondernemer 2016

Marleen De Vijt studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. Zij startte haar carrière in 1985 bij softdrink gigant Pepsico. Tien jaar later lanceerde ze haar eigen bedrijf, actief in advies voor KMO’s. In 2009 richtte ze, samen met haar man Johan Conix, Azull op, een vastgoedbedrijf gespecialiseerd in Spaans vastgoed. Azull heeft kantoren in België, Nederland en Spanje. Vorig jaar werd ze verkozen tot Vastgoedondernemer van het Jaar.